viernes, 26 de octubre de 2012

Una flamarada solar ha provocat fortes discrupcions en una àmplia zona del planeta

Una flamarada solar de magnitud ha provocat fortes disrupcions de comunicació ràdio sobre una àmplia zona del planeta que va des de la Índia a Austràlia, les quals han estat afectades.
Els experts han indicat que al llarg d'aquests dies havia generat una significativa activitat solar d'escala M (intermèdia) tot i que, finalment, a les 05.15 hores d'aquest dimarts ha estat protagonista de la flamarada d'escala X.


 A Espanya el Congrés dels Diputats va reconèixer, la necessitat d'adoptar amb normalitat protocols i mesures específiques de prevenció de la xarxa elèctrica europea i de protecció civil davant aquest tipus de fenòmens. Segons l'Observatori del Clima espacial la societat hauria acostumar-se a tenir un nou coneixement al món via satèl · lits de totes aquestes explosions solars, sabent que les seves implicacions seran nul · les en la pràctica totalitat dels casos. De fet, l'organisme ha destacat que aquesta flamarada és la tercera darrere de la gran flamarada X5.6 registrada el passat 7 de març i la X1.8 del 27 de gener.
 Video:
 
noticia original
noticies relaciones:
noticia 1 noticia 2

No hay comentarios: