viernes, 26 de octubre de 2012

substàncies tòxiques amenaçen la salut de 125 milions de persones

"Els problemes derivats de la contaminació amenacen la salut de gairebé 125 milions de persones a tot el món, va assegurar la directora executiva de la Creu Verda de Suïssa, Nathali Gysi, durant la presentació del" Informe Mediambiental 2012 ".
El document mesura la repercussió que tenen aquests productes en la salut humana i per això utilitza el nombre de DALY. Els 125 milions de persones afectades pels contaminants perden en conjunt 17 milions d'anys de vida, una xifra similar a la de les tres principals malalties contagioses del món. Segons l'informe, les conseqüències per a la salut de la contaminació industrial són més significativasen els països pobres que en els països desenvolupats.El text revela que a Llatinoamèrica i el Carib hi ha 20 milions de persones potencialment en perill d'entrar en contacte amb substàncies perjudicials per l'organisme.

Alguns dels productes tòxics més nocius són el plom, el crom, el mercuri o l'amiant quan entren en contacte amb els éssers humans en processos com el reciclatge de bateries, la fosa de plom, la mineria i el processament de minerals.

Video:

noticia original
noticies relacionades:
noticia 1 noticia 2

No hay comentarios: